Markten
FS Staalmontage is gespecialiseerd in staaltechnische renovatie van woningen en bedrijfspanden. We plaatsen oa inpandige staalconstructies, portaalcontructies en vernieuwen balkonconstructies. De mogelijkheden tot renovatie werkzaamheden van FS Staalmontage gaan nog veel verder.

Meer informatie >
In onze tak nieuwbouw bieden we diverse mogelijkheden. Woning, fabriekshal, kantoor loods; de verscheidenheid in deze tak is groot. Met het gebruik van staal kan men met weinig materiaal grote draagkrachten realiseren.

Meer informatie >
FS Staalmontage is actief op kleinschalige en grote complexe projecten in de industriebouw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ondersteuningsconstructies voor machines, bordessen en frames. We produceren en monteren in samenwerking met aannemers of rechtstreeks voor de opdrachtgevers.

Meer informatie >
Ons grote aanbod in stutconstructies wordt gebruikt voor het stutten van gevels, muren, kelders en volledige gebouwen/verdiepingen. F&S Staalmontage heeft ruime ervaring met het plaatsen van tafelconstructies in kelders en stutwerkzaamheden tbv nieuwe portaalcontructies en lateien. Voor het stutten van gevels kunnen wij een stutbalans of een stutalone constructie toepassen.

Meer informatie >
FS Staal is actief in de constructie van datacenters. Deze gespecialiseerde werkzaamheden passen uitstekend bij onze focus en realisatie van kwaliteit. We hebben ervaring met het monteren de volledige constructies in het datacenter inclusief koude, en warme gangmodules en frames voor de koelunits. Verder zijn ook het plaatsen van traanplaten en het monteren van Bordessen met roostervloeren onderdeel van onze werkzaamheden in datacenters.

Meer informatie >